.

.

Szereplők

Rosé Fox

 18 éves .Szülei 15 éves korában elváltak ezért bátyjával él. Rosé igen csak zárkózott típusú. Nincsenek barátai,nem jár bulizni csak néha..Még sosem volt kapcsolata mert nem bízik meg senkiben se hamar. Rosé inkább a tévé előtt ül és nézi imádott csapatát a Real Madridot.
Szeret focizni,röplabdázni és zenét hallgatni

Marco Asensio Willemsen 

21 éves, a Real Madrid védője. Remek focista és a lányok egyik kedvence a csapatból. 
A csapatból nagyon jó barátok mindenkivel, Főleg Iscoval és Alvaroval.
Csajfaló (írói megjegyzés:Szeretlek Marco😂❤️) Sokszor lesz szerelmes de egyszer ha valakit tényleg szeret,képes érte bármit megtenni .


Lisa Rogers

Lisa gyermekkorában látta először Madridot, amikor a nagyszüleivel itt töltötte a nyarait, és valóra is váltotta a gyermekkori álmát: Madridba költözött, és itt is jár főiskolára. Lisa pszichológiát tanul, mert megfogadta, hogy segíteni fog azokon akik a tinédzseroki énjéhez hasonlóan problémákkal küzködnek.  A 19 éves lány imádja a focit, kedvenc csapata a Real Madrid. Kedves lány, és nagyon közvetlen mindenkivel, ezért sokszor szokott nagyot csalódni. Imád enni, minden őrültségben benne van, kivéve amikor a lustaság eluralkodik rajta. A szüleivel és a nővérével nem ápol túl jó kapcsolatot.


Francisco 'Isco' Alarcon

Isco a Real Madrid és a spanyol válogatott focistája. A 25 éves tehetségnek van egy imádnivaló kisfia Isco Jr.  Isco nagyon vicces személyiség, könnyen ki lehet vele jönni, de a bizalmát nehéz elnyerni. Nagy állatbarát, imádja a kutyáit.


Apple Amelie Johnson

Már a nevében is megfigyelhető,hogy elég fura lány.
20 éves,britt és modellnek készül.
Kap is egy állást,Spanyolországban ezért úgy dönt elkezdi ott az egyetemet.
Magabiztos,erős,független tulajdonságai miatt,akad néhány konfliktusa az újdonsült szobatársaival.
Fontos szerepet játszik az életében a Real Madrid is.Már több mint 5 éve a csapat nagy drukkere.Most talán alkalma nyílik rá látni is őket.Cristiano Ronaldo Dos Santos Aveiro

Nem kell sokat mondanom a 32 éves portugál legendáról.Mindenki ismeri őt az egész világon.Vagyis,azt a Cristianot ismerik amit a média leír.Arrogáns,bunkó...
Ilyen jelzőkkel illetik őt nap mint nap,csak azért mert ő a nagy ,,Cristiano Ronaldo".
Kevés embernek mutatja meg azt az énjét ami pont ennek az ellenkezője.
Vagyis az igazi Cr7-et.Ann Tunner

18 éves. Igaz, hogy boldog életet él, de nincs semmi elképzelése hogy mit is akar csinálni. Most legtöbb idejét otthon tölti, néha találkozik a barátnőivel, és nagyon sokat foglalkozik a focival. Pontosabban a Real Madriddal. Elhatározza, hogy új életet kezd méghozzá Madridban. Megpróbál munkát találni és természetesen eljutni egy meccsre, hogy élőben is láthassa a szerelmeit.


Marcelo Vieira da Silva Junior

 29 éves brazil labdarúgó, a Real Madrid és a brazil válogatott játékosa. Eredeti posztja a balhátvéd. Nagyon tehetséges játékos. Mindig mosolyog, viccelődik, és ezért mindenkit megtud nevettetni akár meccsek, edzések közben is. És persze azt sem felejthetjük el, hogy egy csodálatos apuka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése